Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Ahoj, taky bych moc prosila o kod do SZ, jestli někomu přebývá😄. Moc děkuji

0 Citovat

Ahoj, prosím pokud by někdo měl nevyužitý kód k zaslání do SZ, tak by se mi moc hodil. Díky!

0 Citovat

Ahoj, také bych kód využil, případně prosím do SZ

0 Citovat

prosim ma někdo volný kód?🙏dnes objednavam… prosim případně SZ dekuji 

0 Citovat

Tady je nějak hodně zájemcu, a kdyby nahodou na mě příšla řáda tak budu rád za kódik (dokonce i dva)

0 Citovat

Mám kód navíc, kdo chce, ať napíše zprávu 

edit: udáno 

1 Citovat

Ahoj, nechá se na bookingu "šoupnout do koše" víc ubytovani najednou a pak zaplatit vse, třeba se slevovym kodem? Nebo jen indy-vindy?  Diky

0 Citovat

Ne

1 Citovat

mal by platit do polnoci X1ZVQ1ATQX

1 Citovat

Děkuji. Využito.

0 Citovat

@romancient SZ

0 Citovat

Do půlnoci:

B127B3NH3K

0 Citovat

Využito, díky

0 Citovat

Zdravím, nemá náhodou někdo volný kód? Předem vám moc děkuju.:)

Do SZ, kód vrátím hned jak bude možnost.

0 Citovat

ok poslano, zrovna prisel cerstvej, plati asi jen do pulnoci tak opet nestiham vyuzit

1 Citovat

Ahojte. Prosim jestli nekdo ma kod, ktery nevyuzijete, mohl by mi nekdo z Vas poslat kod do SZ? Budu Vam vdecny:)

0 Citovat

R1GQDACE35 dnes do půlnoci...

1 Citovat

Hezký den kdyby náhodou někdo volný kód tak do zprávy. 

Dekuji

1 Citovat

Ahoj, nemáte někdo prosím navíc kód.  Děkuji.🙂

0 Citovat

Mám kód navíc. 
EDIT: udáno 

0 Citovat

Ahojte, ak by sa niekomu zvysik kod a poslal mi ho do SZ budem neskonale vdacny. Oplatim zas, ked pride mne :) dakujem

0 Citovat

Booking 10% cashback, dnes (3.2.) do polnoci 😎

STHAX4XDAP

0 Citovat

Prosim kdo bude mit volny kod na cashback poslete nam do zpravy dekuji!

0 Citovat

Hezký večer, vím, že poptávka po kódech je vysoká, ale pokud by někdo nepotřeboval a poslal mi do zprávy, udělá mi tím velkou radost. Ráda pošlu zpátky, pokud mi ještě někdy přijde. Díky moc.

0 Citovat

Dobry den, take budu vdecna za kod do zpravy, moc dekuji a urcite priste oplatim. :)

0